Verzending en Retouren

Verzenden en retourneren

Verzenden:

Het grootste gedeelte van de artikelen op de website bieden wij aan inclusief verzendkosten.

Dit geldt voor alle zendingen welke mee kunnen in een standaard pakket en/of zendingen waar de orderwaarde groot genoeg is, zodat wij deze kunnen vergoeden.

Wanneer bijvoorbeeld de orderwaarde van een product te laag is of een pakket te zwaar of te lang is voor een standaard pakket, rekenen wij verzendkosten.

Deze kosten houden wij voor u zo laag mogelijk en dit wordt bij het product vermeld, zodat er bij het afrekenen geen verborgen kosten bij komen.

 

Naast het verzenden vanuit een van onze magazijnen, worden pakketten ook verstuurd vanaf onze verkooppartners of rechtstreeks vanaf de groothandel/fabrikant.

Bij elk artikel staat een verwachte leveringstermijn, dit geeft u alvast een indicatie.

Ongeacht waar wij het pakket vandaan verzenden ontvangt u van ons altijd een update wanneer het pakket verzonden is, met daarbij een tracking code zodat u de levering kunt volgen.

 

 

Retourneren:

Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat u bijvoorbeeld het verkeerde artikel heeft besteld, deze niet aan de verwachtingen voldoet of deze misschien beschadigd is tijdens het transport.

Via ons retourformulier kunt u de bestelling of een gedeelte van de bestelling als retour aanmelden.

 

Wanneer u een of meerdere artikelen wilt retourneren omdat u bijvoorbeeld het verkeerde heeft besteld of deze niet aan uw verwachtingen voldoet, mogen deze binnen de gestelde zichttermijn retour. De artikelen mogen worden geretourneerd aan het adres welke zichtbaar is in het formulier zodra wij uw retour aanvraag hebben goedgekeurd.

U heeft een zichttermijn van 14 dagen en u kunt binnen deze termijn uw bestelling retourneren. In dit geval vragen wij u het vakje “retour binnen zichttermijn” aan te vinken bij het invullen van het retourformulier.

Let op! Wegens hygiëne mogen artikelen uit de categorieën “voedingswaren” en “erotische producten” niet worden geretourneerd.

 

Houd u er alstublieft rekening mee dat wij geretourneerde artikelen alleen kunnen verwerken indien deze onbeschadigd, ongebruikt en in de originele verpakking retour worden gestuurd.

Wanneer wij het pakket retour hebben ontvangen zullen wij binnen 14 dagen het totale aankoopbedrag aan u crediteren via ons betalingssysteem (Mollie). Wanneer wij dit hebben voldaan ontvangt u hiervan automatisch een melding.

U kunt in het retourformulier aangeven welke artikelen u retourneert.

De kosten voor het retour zenden dient u zelf te betalen, tenzij het artikel/de artikelen niet voldoen aan de beschrijving en/of presentatie op de website.

Wanneer het artikel/de artikelen niet voldoen aan de omschrijving/presentatie, of het product een defect vertoont, ontvangt u van ons een retourlabel zodat u deze kosteloos kunt retourneren.

 

Wanneer een product defect gaat binnen de gestelde garantieperiode, kunt u dit aangeven in het retourformulier. Vergeet u hierbij niet het artikelnummer, serienummer en het ordernummer van de bestelling in te vullen. Het bijvoegen van een of meerdere foto’s zal in veel gevallen de afhandeling van de garantie versnellen. Voor het retour zenden van het product kunt u gebruik maken van de retourlabel, welke u van ons krijgt als we de retourmelding hebben goedgekeurd.

Als wij de retour hebben ontvangen gaan we het product, indien mogelijk, testen en de garantieclaim in behandeling nemen.

Mocht het product bij het testen niet defect zijn en naar behoren werken zullen wij deze aan u retour zenden en €25,- onderzoekskosten in rekening brengen plus €6,95 verzendkosten.

 

Indien het product bij het testen daadwerkelijk defect blijkt te zijn binnen de garantietermijn ontvangt u van ons een nieuw exemplaar, zal deze worden gerepareerd, of ontvangt u indien het artikel niet meer leverbaar is, uw aankoopbedrag terug.