Over ons

Over ons

Ons site adres is: https://justtrusted.nl

In 2022 besluit oprichter Frank de Rooij een bedrijfsvoering te starten vanuit een totaal ander perspectief. Na jarenlang een bedrijf te hebben gerund met import van producten, een winkel, webshop, showroom, groothandel en te verkopen via de bekende platforms/marketplaces komt hij tot de conclusie dat dit anders en beter kan.

Het idee is om een totaal nieuw online platform te starten waar transparantie en duidelijkheid vooraan staan. De reguliere platforms en/of marktplaatsen laten naar ons idee veel te wensen over voor zowel de consument als de bedrijven die met hen samenwerken.

JustTrusted is een online platform/marktplaats welke eigen producten verkoopt en een gedeelte hiervan zelf produceert en/of assembleert.

Ook werken wij met verkooppartners, welke wij selecteren op specialisme, vakbekwaamheid en betrouwbaarheid.

Wij zijn continu op zoek naar nieuwe verkooppartners welke daadwerkelijk kennis hebben van hun producten en deze kunnen versturen vanuit eigen voorraad.

 

De visie van JustTrusted is het opzetten van een platform waar nagenoeg alles te vinden is. Waar specialisten uit alle branches elkaar kunnen versterken en de klant altijd op de juiste, professionele manier geholpen word. Ook wanneer er product specifieke vragen en/of problemen zijn.

 

We versturen onze producten vanuit verschillende magazijnen in zowel Nederland als Spanje.

Ook versturen wij bepaalde producten rechtstreeks vanaf de fabrikant of groothandel, zo heeft de klant altijd een eerlijke prijs en zijn de verzendingen snel.

Wanneer er producten worden besteld van een van onze verkooppartners zullen deze direct vanaf de partner verstuurd worden aan de klant.

Uiteraard voeren wij de nacontrole uit of alles naar wens is gegaan en de klant naar tevredenheid is geholpen.

 

 

We leveren een totaal aanbod van producten voor vrijwel elke branche, tegen scherpe eerlijke prijzen en zonder loze beloftes!